maandag 26 oktober 2015

Ladies Night

Ladies Night bij De Beauterie!
Vrijdagavond 30 oktober is het Ladies Night bij Drogisterij de Beauterie. Vanaf 19.00 uur trappen we gezellig af met een hapje en een drankje. Wat kun je verwachten? 

We hebben de wethouders Liesbeth Vos en Lydia Groot uitgenodigd. Je kunt met hen in gesprek en ondertussen staan zij ook open voor tips voor een vernieuwde look. Uiteraard kun jezelf ook lekker komen tutten met make-up. Twijfel je of je een nieuwe look wilt? Dan is dit je kans om eens wat te proberen. Sylvia Hulshof van Sylvia's Hairdesign uit Wezep is aanwezig om tips en tricks te geven over de nieuwste haartrends en uiteraard kun met al je haarvragen bij Sylvia terecht.

Heb je gezondheidsvragen, dieettips nodig of vragen over voedingssupplementendan hebben we Lummie Maria die de hele avond tot je beschikking staat.

Natuurlijk hebben we voor jou als gast ook fantastische acties in de winkel. Wat dacht je van 20% korting op de geuren van o.a. Mexx, Bruno Banani en Christina AguileraIeder gast ontvangt een cadeautje, want wie jarig is trakteert! Tevens zal een deel van de opbrengst van deze avond naar stichting Spieren voor Spieren gaan.

Drogisterij de Beauterie bestaat 10 jaar en dat willen we vieren met jou als onze klant, want zonder jou was het ons niet gelukt. Dankjewel daarvoor!

Tot ziens op 30 oktober!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten